Veldboom Vastgoed
realiseert duurzame, kwalitatieve
woonomgevingen.

Leven, werken en ondernemen betekent vernieuwen. Dat is noodzakelijk om kwaliteit te borgen. Dat geldt ook voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen. Renovatie, verbouw en onderhoud is hier onderdeel van. Veldboom Vastgoed beschikt over de kennis, ervaring en vakmanschap om dit te faciliteiten.
Onze kernactiviteiten bestaan uit het aankopen en herontwikkelen van vastgoedlocaties. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke locaties. In overleg met gemeente, architecten, milieudeskundigen én via inspraak van omwonenden creëren wij nieuwe, passende invullingen voor bestaande woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten.
Bij de ontwikkeling van vastgoed houden wij rekening met alle aspecten. Niet alleen de buitenkant, ook praktische indelingen.
Ons doel is tijdloze woningen ontwikkelen met toekomstwaarde. Elke kans om meer leefkwaliteit en variëteit te scheppen wordt benut. Wij zetten in op groen en duurzaam vastgoed. Vanzelfsprekend voldoet al ons vastgoed aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen.
Veldboom Vastgoed is opgericht in 2006 te Oostwold (GR) en bouwt inmiddels al meer dan 10 jaar aan de toekomst. Onze kerncompetenties zijn aankoop, vastgoedontwikkeling, beheer en onderhoud. Deze vallen onder onze drie werkmaatschappijen Veldboom Project, Veldboom Beheer en Veldboom Beleggingen. Er ligt een ‘’vast’’goed fundament voor onze activiteiten die wij met een professioneel team ontplooien.

Ons team

video

Axel Veldboom

Algemeen Directeur

video

Tom Vos

Directeur
Vastgoedbeheer

video

Johannes Flim

Directeur Vastgoedontwikkeling

video

John Middelkamp

Acquisitiemanager
Vastgoed

video

Marc Johan Ceven

Property & Legal Manager Vastgoed

video

Elroy Bonsu

Vastgoedmanager
Regio Noord

video

Boy Oude Veldhuis

Vastgoedmanager
Regio Oost

video

Rogier Kolkman

Vastgoedmanager
Regio Oost

video

Quinten Suurd

Vastgoedmanager
Regio Midden & West

video

Thierry de Kort

Management Assistent

video

Maxim Staal

Management Assistente

video

Mike Kregmeier

Trainee Vastgoedmanager

video

Guido Weghorst

Trainee Vastgoedmanager

video

Jesper Tinga

Trainee Vastgoedmanager