Direct contact opnemen

  • 085-9023890
Stuur een bericht

Noorderhagen Enschede

Noorderhagen 50 + Menistenkerk, Enschede

Transformatie van Menistenkerk tot een bruisend stadsbrouwerij inclusief 11 appartementen op het voormalig parkeerterrein.

‘’De vroegere Menistenkerk wordt omgebouwd tot een stadsbrouwerij van Stanislaus Brewskovitch.’’ Citaat uit een artikel uit de de Ondernemer; https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172604/menistenkerk-
enschede-wordt-omgebouwd-tot-een-stadsbrouwerij

Door een nauwe samenwerking met de gemeente en Stanislaus Brewskovitch is de voormalige Menistenkerk van Enschede, die voorheen als discotheek fungeerde, omgedoopt tot een bruisende stadsbrouwerij. Op het voormalig parkeerterrein (Noorderhagen) van de uniek gelegen kerk worden 11 hoogwaardige appartementen gerealiseerd.

Waar voorheen een muur een doorn in het oog was voor het straatbeeld aan de Noorderhagen zorgt de nieuwbouw voor nieuw elan. De combinatie tussen een innovatieve horecagelegenheid en hoogwaardig binnenstedelijk wonen voor het echte stadsleven ervaring. Met oog op een gezonde woonomgeving wordt erg sterk ingezet op duurzaamheid en sociale cohesie. De balkons gericht op het binnenterrein van de stadbrouwerij zorgen voor het sociale aspect.

Informatie

Locatie Enschede
Oppervlakte 45 tot 55m2
Appartementen 11
Commercieel 1
Verdiepingen 4
Architect Flim Architecten
Ontwikkelaar Veldboom Project bv
Aannemer Veldboom Project bv