Direct contact opnemen

 • 085-9023890
Stuur een bericht

Investeert u mee?

Mocht u zin hebben om met ons mee te investeren dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor voor een informatief gesprek. Aansluitend kunnen we enkele projecten gaan bekijken welke in realisatie zijn of welke reeds gerealiseerd zijn. Elke investering welke u bij ons doet is direct verbonden aan een onderpand. U kunt dus altijd u “eigen object” bekijken.

Wij ontwikkelen actief met het aankopen van duurzame vastgoedprojecten op verschillende locaties in Nederland. Wij als ontwikkelaar kopen en ontwikkelen het object, dit wordt door ons gefinancierd met circa 50-60% eigen vermogen. De overige 40-50% bieden wij aan als investering voor private partijen. Met ons gezamenlijk vermogen wordt de realisatie van het vastgoed gerealiseerd. Aan het einde van de realisatie kan uw investering aan u worden terugbetaald of worden gecontinueerd.

Wij bieden investeerders een gegarandeerd rendement op uw inleg. Wij hantering een minimale looptijd van 12 maanden. Na 12 maanden is de investering wederzijds opzegbaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Heeft u interesse? U kunt ons bellen of een bericht sturen voor vrijblijvende informatie!

Referenties

 • Deurningerstraat
  Enschede
  30 luxe huurwoningen in het voormalig Arke-pand in Enschede.
 • Eyssoniusplein
  Groningen
  10 nieuw te realiseren huurwoningen in een hofjestypologie.